EN
Kako koristiti i rukovati PCB pločom SMT stroja za postavljanje
Datum objave: 2022-04-18 11:24:17 Posjetite:17

PCB ploča je oprema koja nam je potrebna za montažu komponenti u proizvodnu liniju strojeva za postavljanje SMT. Obično će upotreba i način umetanja PCB ploče imati utjecaj na naš proces ugradnje komponenti. Pa kako bismo trebali pravilno rukovati i koristiti PCB ploču u SMT stroju za postavljanje, pogledajmo.

Veličina ploče Svi strojevi imaju određenu maksimalnu i minimalnu veličinu ploče koja se može obraditi.

fiducial marks fiducijalne oznake su jednostavni oblici u slojevima za usmjeravanje tiskane pločice, postavljanje ovih oblika ne smije se brkati s drugim aspektima dizajna pločice

Prilikom projektiranja tiskanih ploča uobičajeno je postavljanje komponenti blizu rubova. Stoga je obrada ploča tiskanih ploča vrlo važna zbog mehanizma rukovanja tiskanim pločama u raznim strojevima.

Sustavi strojnog vida za postavljanje SMT koriste referentne oznake kako bi osigurali da su sve komponente ispravno postavljene. Prilikom poravnavanja PCB-a sa strojem, preporučuje se najdalja referentna točka za maksimalnu točnost, a preporučuju se tri referentne točke kako bi se utvrdilo je li PCB ispravno umetnut.

Veličina i mjesto komponenti Naseljen dizajn može postaviti manje komponente blizu većih komponenti, što treba uzeti u obzir pri generiranju programa postavljanja. Sve manje komponente moraju biti postavljene ispred većih komponenti kako bi se osiguralo da nisu ometane - softver za optimizaciju SMT programa za postavljanje obično to uzima u obzir.

U stroju za postavljanje SMT, moramo pravilno koristiti i obraditi PCB ploču. Ako ga želimo razumno konfigurirati, moramo pažljivo izvršavati radne zadatke kako bismo maksimalno povećali svoje prednosti.


86-15858886852 Tel/WhatsApp/WeChat:
E-mail:

[e-pošta zaštićena]

Skype:

[e-pošta zaštićena]

Dodaj:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Peking
(sve potrebe , kontaktirajte unaprijed)

Proizvodi
Usluge
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT podrška By
Pratite nas
Autorska prava © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blog