EN
Metoda poboljšanja kvalitete plasmana (SMT pick and place stroj)
Datum objave: 2022-06-01 11:50:24 Posjetite:26


1. Priprema prije montaže

Primite PCB i komponente prema rasporedu montaže iz dokumenta procesa proizvoda i pažljivo provjerite jesu li veličina, oblik i boja samih komponenti dosljedne. Izvršite sigurnosnu provjeru prije pokretanja stroja, provjerite da li tlak zraka izvora komprimiranog zraka udovoljava zahtjevima opreme i provjerite i osigurajte da nema krhotina oko vodilice, glave za postavljanje, okvira ladice mlaznica ili unutar raspona kretanja . Mora biti uključen u skladu sa sigurnosnim tehničkim radnim specifikacijama opreme.

2. Stroga inspekcija nakon postavljanja prvog komada

Provjerite jesu li specifikacije komponenti, upute i polariteti na svakom broju u skladu s procesnim dokumentima; komponente, igle, ima li oštećenja ili deformacija; da li položaj postavljanja komponenti odstupa od jastučića je izvan dopuštenog raspona. Obično se ocjenjuje prema standardu poduzeća koji je prilagodila jedinica.

3. Pregled i prilagodba rezultata prvog ispitivanjaplasman

Ako je pozicija postavljanja komponente na PCB pomaknuta, može se kalibrirati ispravljanjem vrijednosti koordinata točke MARK PCB-a, a koordinate točke MARK PCB-a pomiču se u smjer pomaka komponente, a količina pomaka je pomak položaja komponenti. jednak. Točne koordinate također može ponovno snimiti kamera. Ako komisioniranje ne uspije, to znači da visina komisioniranja nije prikladna, debljina komponente nije ispravno postavljena, a koordinate su pogrešne. Nakon provjere, podesite i ispravite prema stvarnoj vrijednosti. Provjerite je li usisna mlaznica začepljena, nečista, ili je krajnja strana istrošena ili napukla, a usisnu mlaznicu treba na vrijeme očistiti ili zamijeniti. Ako je mlaznica prevelika, može uzrokovati curenje zraka. Ako je mlaznica premala, to će uzrokovati nedovoljno usisavanje. Odaberite odgovarajući model mlaznice prema veličini i težini komponenti. Provjerite zračni put za curenje zraka i na vrijeme povećajte ili iskopajte tlak zraka. Provjerite je li obrada slike ispravna, ako nije, film se može često odbacivati ​​i sliku treba ponovno snimiti.


86-15858886852 Tel/WhatsApp/WeChat:
E-mail:

[e-pošta zaštićena]

Skype:

[e-pošta zaštićena]

Dodaj:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Peking
(sve potrebe , kontaktirajte unaprijed)

Proizvodi
Usluge
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT podrška By
Pratite nas
Autorska prava © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blog