EN
Koji su glavni dodaci i oprema SMT stroja za postavljanje
Datum objave: 2022-03-04 14:56:00 Posjetite:37

SMT stroj za postavljanje jedna je od naših uobičajenih opreme za montažu elektroničkih komponenti. Unutar njega nalazi se mnogo dodataka koji dovršavaju naš proizvodni rad. Znate li koji glavni pribor ima? Ne brinite, sljedeći proizvođač višenamjenskih strojeva za postavljanje Huawei Guochuang će vam to pažljivo objasniti.

Jedan: montažna glava

Glava za postavljanje je senzor koji pomaže stroju za postavljanje različitih vrsta radova i proizvodnje u proizvodnji stroja za postavljanje. Može dobro pomoći našem stroju za postavljanje da poboljša učinkovitost postavljanja. U pogledu konstrukcijskog dizajna, glava za postavljanje važan je čimbenik u radu stroja za postavljanje. SMT strojevi za postavljanje žele poboljšati točnost i brzinu na temelju dizajna glave za postavljanje. Stoga, ako se SMT stroj za postavljanje želi montirati brzo i točno, mora obratiti pažnju na dizajn i korištenje glave za postavljanje. 

Dva: mlaznica 

Funkcija usisne mlaznice je podizanje i ugradnja dijelova. Za različite vrste mlaznica također su nam potrebne različite vrste mlaznica. Kada se mlaznica pomiče, unutar mlaznice se stvara vakuumski negativni tlak. Kada usisna mlaznica dodirne komponentu stroja za postavljanje, komponenta se čvrsto usisava pod vakuumskim negativnim tlakom, a zatim se komponenta pušta u naznačeni položaj kroz pozicioniranje sustava. Ova serija radnji je funkcija stroja za postavljanje uz pomoć mlaznice. Usisna mlaznica je najlakše oštetiti dio cjelokupnog sustava stroja za postavljanje, stoga ju treba na vrijeme zamijeniti 

Tri: elektromagnetni ventil

Elektromagnetski ventil SMT stroja za postavljanje podijeljen je na pneumatski elektromagnetni ventil i električni elektromagnetni ventil, koji je važan dio našeg SMT stroja za postavljanje. Funkcija elektromagnetnog ventila je interakcija sa sustavom i upravljanje drugim instrumentima za suradnju s pomicanjem, biranjem, otpuštanjem itd. Pokretačka snaga elektromagnetnog ventila je vrlo mala, tako da elektromagnetni ventil može izravno pokretati pogonski sklop obično koristimo.

86-15858886852 Tel/WhatsApp/WeChat:
E-mail:

[e-pošta zaštićena]

Skype:

[e-pošta zaštićena]

Dodaj:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Peking
(sve potrebe , kontaktirajte unaprijed)

Proizvodi
Usluge
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT podrška By
Pratite nas
Autorska prava © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blog