EN
Što je SMT stroj za odabir i postavljanje strojeva
Datum objave: 2021-09-03 09:45:43 Posjetite:577

SMT stroj: poznat i kao "SMT stroj", "Surface Mount System" (Surface Mount System), u proizvodnoj liniji, konfiguriran je nakon što je stroj za točenje ili stroj za sitotisak uređaj za precizno postavljanje komponenata površinskog nosača na PCB jastučić pomicanjem glave za montažu. Dijele se na ručne i automatske dvije vrste. 

Automatski SMT stroj koristi se za postizanje velike brzine, visoke preciznosti automatskog postavljanja komponentne opreme, cjelokupna je SMT proizvodnja najkritičnije, najsloženije opreme. SMT stroj je glavna oprema u proizvodnoj liniji, SMT stroj je razvijen od ranih mehaničkih SMT strojeva niske brzine do SMT stroja s optičkim centriranjem velike brzine, te do višenamjenskog, fleksibilnog povezivanja, modularnog razvoja. 

SMD je kratica od Surface Mount Devices, koja uključuje CHIP, SOP, SOJ, PLCC, LCCC, QFP, BGA, CSP, FC, MCM itd. SMT je Surface Mount Technology (kratica za Surface Mount Technology), koja je najviše popularna tehnologija i procesi u industriji elektroničkih montaža. 

Surface Mount Technology (SMT) je nova generacija tehnologije elektroničkog sastavljanja koja komprimira tradicionalne elektroničke komponente u komponente sa samo nekoliko desetaka volumena, čime se ostvaruje velika gustoća, visoka pouzdanost, minijaturizacija, niska cijena i automatizacija elektroničkog sastavljanja. Takve minijaturizirane komponente nazivaju se SMD uređaji (ili SMC, čip uređaji). Postupak sastavljanja komponenti na tiskanu ploču naziva se SMT proces. Srodna montažna oprema naziva se SMT oprema.

86-15858886852 Tel/WhatsApp/WeChat:
E-mail:

[e-pošta zaštićena]

Skype:

[e-pošta zaštićena]

Dodaj:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Peking
(sve potrebe , kontaktirajte unaprijed)

Proizvodi
Usluge
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT podrška By
Pratite nas
Autorska prava © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blog