EN
Zašto je pnp stroj podijeljen na različite brojeve glava za postavljanje?
Datum objave: 2021-11-19 10:42:00 Posjetite:16

Što su montažne glave:

To je jedan od temeljnih dijelova SMT PNP STROJ  podizanje, postavljanje, pomicanje i rukovanje komponentama dovršava glava za montiranje. To je radni dio glavnog pokreta stroja za montiranje. Prema različitim modelima strojeva, glava za montiranje podijeljena je na različite brojeve glava za montiranje. Montažna glava ima dvije vrste okretnog podizanja i nezavisno podizanje. Lijevo i desno okretno podizanje za dvije montažne glave koje dijele motor, br. 1 dolje 2 ne može ispasti, ne. 2 dolje 1 ne može ispustiti; Neovisna vrsta podizanja, ne postoji zajednički odnos između prva dva dijela nosača, a oba mogu završiti posao montiranja i istovara materijala u isto vrijeme


Princip rada montažnih glava:

1 glava s rotacijom Kut, gore i dolje, vakuumska adsorpcija i druge funkcije, otvoreni tijek rada za glavu, vakuumska adsorpcija, smanjenje djelovanja (glava u položaj hranilice za hranjenje, podignuta, drenažni uređaj nakon glave kroz fotografije fotoaparata brzo dobivanje slike, konačno pomaknuto na mjesto PCB uređaja je postavljeno iznad, montažna glava pada u PCB koordinatama uređaja, nakon što se vakuum zatvori, montažna glava se podiže. 


Razlika u broju montažnih glava:

Broj montažnih glava je obično paran, kao što su 2 glave, 4 glave, 6 glava, 8 glava, 12 glava; S velikim brojem montažnih glava može se prirodno ugraditi više različitih mlaznica. Uostalom, potrebno je ugraditi različite mlaznice kako bi proizvod apsorbirao uređaje različitih veličina. Slično, broj montažnih glava je prirodno manji od broja okreta. Na primjer, 80 materijala, 8 komada treba 10 okretaja za dovršetak montaže, a 4 komada trebaju 20 okretaja za završetak montaže. 


Sigurnosna zaštita montažnih glava:

Kada stroj zatvori poklopac u automatskom radu, montažna glava se uvelike vraća, velikom brzinom i inercijom. Iako će oprema automatski smanjiti brzinu nakon otvaranja poklopca, također treba obratiti pozornost na rizik od ozljeda stroja i sudara stroja. Glavni rizici uključuju: Kada ulagač nije instaliran na mjestu ili se iznenada okrene, vanjska sila montažne glave je uništena. Kada operater instalira ulagač i radi unutar drugih strojeva, softver pokreće montažnu glavu umjetnim pogrešnim radom, što dovodi do osobne ozljede.

86-15858886852 Tel/WhatsApp/WeChat:
E-mail:

[e-pošta zaštićena]

Skype:

[e-pošta zaštićena]

Dodaj:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Peking
(sve potrebe , kontaktirajte unaprijed)

Proizvodi
Usluge
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT podrška By
Pratite nas
Autorska prava © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blog